Terminskurs i FloMo® hösten 2020

Onsdagar kl 18.30-20.00

Startdatum 19 augusti

Slutdatum 9 december (uppehåll vecka 44)

Adress: Dansstudio 1, frejgatan 41, Stockholm

Pris: 3200 kr (16 ggr), drop-in i mån av plats 350 kr/gång

Lärare: Pavel Cassius

Anmälan görs via kontaktformuläret

OBS! Endast 8 platser. Detta för att kunna hålla avstånd med anledning av COVID-19.

Syfte & Innehåll

Syftet är att bygga styrka och rörlighet samtidigt som du utökar din rörelserepertoar för att kunna förflytta dig smidigt och effektivt över golvet.

Klasserna är 90 minuter långa. De första 15-20 minuterna ägnas åt uppvärmning och förberedande teknikarbete i liggande och sittande på golvet. Här finns goda möjligheter till individuell coachning. Därefter följer 60 minuter ledd träning i ett kontinuerligt flöde av rörelser till musik. Här kan du vid regelbunden träning öka dina chanser att uppleva det sinnestillstånd som kallas flow. Inslag av strukturerad improvisation kan också förekomma. Klasserna avslutas med mjuk stretch och avspänningsövningar liggande på golvet.


Vem passar kursen för?

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta i kursen.

FloMo® passar bra som en fysisk träningsform i sig eller som ett komplement till annan träning. Saknar du helt erfarenhet av dansträning kan det vara lite kämpigt att hänga med koordinationsmässig första gången. Detta brukar släppa efter  ca 2-3 tillfällen.

Om du har skada, smärta eller nedsatt rörlighet i en eller flera leder så bör du rådgöra med läraren innan du anmäler dig.

Du kan prova på gratis en gång om kursen inte redan är fullbokad.